14 nov 2018

Més projectes bonics: PellSana



Com sempre passen els dies, les setmanes i els mesos i deixo el blog més penjat que un fuet. D’altres coses van passant per davant i sense adonar-me aparco allò que em fa sentir molt be, i que en realitat hauria de ser una prioritat. No, no tornaré a prometre que tornaré a escriure aviat per que em conec i la frustració serà més gran quan vegi que no he pogut, així que sense pressions aniré escrivint sempre que pugui, això segur.

Com vaig dir-vos fa uns mesos, m’he proposat parlar de persones i projectes bonics que crec que val la pena que el món conegui, i avui és el torn del col·lectiu Pell Sana i al darrera una de les persones que el formen i que ha estat una font d’inspiració per mi en molts sentits, l’Anna.
Amb l’Anna ens coneixem des de fa molt temps. El pas dels anys va fer els nostres camins es separessin però el destí o com ho vulgueu dir ens va fer retrobar no fa gaire a través d’un projecte molt bonica que es diu “Pell Sana”.

Pell Sana és un col·lectiu amb la finalitat de difondre informació sobre l’ús d’ingredients tòxics o dubtosos per la salut en els productes d’ús diari, sobretot, d’higiene i cosmètica. La passió de l’Anna i el seu equip quan parlen del projecte i quan t’expliquen tot el que envolta el món de la cosmètica i d’higiene és realment adictiu. Sentir-los parlar enganxa, siguis o no entès en la matèria.

Preparen diversos tallers de divulgació de com aprendre a llegir etiquetes, per exemple, a més expliquen de manera fàcil i senzilla com actua i per que el nostre cos davant de l’agressió dels ingredients tòxics que es troben en la major part dels productes cosmètics i d’higiene que ens trobem al mercat. Ens donen informació, i això és el que realment m’apassiona de la seva feina, per que un cop tenim la informació, som lliure de fer amb ella el que vulguem, però som més lliure per decidir què comprem i què no.

Des de pell sana, i a través de les seves xerrades, ens parlen de Ringana, una empresa austríaca pionera en l’elaboració de cosmètica, higiene i suplements nutricionals totalment frescos i respectuosos amb l’entorn i les persones. Jo des d’aquí us convido a seguir-los i a escoltar-los, a conèixer més de prop tot el que diàriament ens posem a la pell, i és no ho poden explicar millor, ja que les seves xerrades es mouen al voltant d’una frase o pregunta tant senzilla com a l’hora brillant: que menja la teva pell?

Si voleu informació al respecte, esteu atents a les xarxes socials, on s'informa de les activitats i tallers/xerrades que fan arreu:


instagram: @annapellsana 
web de l'Anna: www.annapellsana.com
web del projecte : www.pellsana.cat

Em sento afortunada d’haver format part d’aquest col·lectiu del que he aprés molt i el més important a nivell personal, és que ha despertat una inquietud que potser estava adormida o despistada, ves a saber, i que ara està més viva que mai. La passió per les plantes i el que poden fer per nosaltres, remeis i cosmètica natural i respectuosa amb el nostre cos i l’entorn.

Us animo a que feu vosaltres també un “click”, encara que sigui petit (tot és començar). Enamoreu-vos de la cosmètica natural tant si prové de petits productors, locals i km0 com de marques més grans, el que realment importa és fer el canvi. Per sort cada cop hi ha més projectes bonics i inspiradors de persones que han decidit que un canvi és possible. 

BE FREE


No hay comentarios:

Publicar un comentario