12 mar 2013

DONESLAND

El proper dissabte 16 de març de 10 a 13h, ens veiem a DONESLAND !!

Aquesta és la crida que fan des del Centre Civic de Sarrià, promotors d'aquesta iniciativa:

Trobada de tallers oberts i intercanvi
Moltes dones i homes joves estan recuperant amb un tint nou, habilitats i costums que en un passat van ser costums de les nostres a àvies i besàvies.
 
Proposem en aquestes trobades, un tast d'aquests sabers de sempre, que de manera natural, tenint en compte la fagilitat del món que vivim proposant la reutilització, el fes-t'ho tu mateix el treball en xarxa i pel gust de fer-ho

 
DONESLAND
Centre Cívic Sarrià
Eduardo Conde, 22-42
08034 Barcelona
 
 
Entre d'altres joves creadors/es, estarà Nineta de Xisqueta, una noia que fa nines de llana Waldorf utilitzant llana d'ovella Xisqueta.
 
Nineta de Xisqueta, són nines fetes a mà, cuidant al màxim cadascún dels seus detalls. Utilitza la tècnica de l'agulla i estan fetes amb llana d'alta qualitat d'ovella Xisqueta, i en colors 100% naturals.
 
Us deixo una petita mostra:
 
 

 
 
Ens veiem!

     

2 comentarios:

  1. me encantan estas iniciativas, y me parece muy importante que se le dé valor al trabajo manual... Una lástima estar en Tarragona, porque aunque subo a menudo a Barcelona me gustaría poder estar en todos sitios!!! :-P
    Y claro, si el domingo estoy en el mercadillo Demanoenmano tengo que prepararlo todo el sábado :-( En fin, si puedes pásate el Domingo por el Convento de San Agustín que allí estaremos! Muak!

    ResponderEliminar
  2. Gràcies Vero per fer menció de les meves nines ^_^, et guardo un espai per a tu també en el meu bloc.
    Ens veiem el dissabte. Petons!

    ResponderEliminar