5 mar 2012

Taller "Fotografiar el Handmade"

Us vull parlar del taller de fotografia handmade que vaig fer el passat diumenge amb la meva germana. El vam veure a través de la web de kireei, que sempre ens informa de milers de coses interessants en aquest món artístic, hand made o com li vulgueu dir, que tant ens ha atrapat a molts de nosaltres.

Va ser un taller fantàstic, molt proper i interessant. El van conduir l’Alvaro Sanz i la Monica Bedmar (Mö). Ell és realitzador, productor, fotògraf, viatger i professor d’universitat (així és com es descriu a la seva web que us linko www.dealvarosanz.com). Aquí podreu veure la seva feina tant professional com personal, us recomano una visita  tant per la web com per el seu blog. Espero que us agradi tant com a mi. Ella és fotògrafa i directora d’art, amb una sensibilitat i dolçor exquisida, de la que us passo també l’enllaç de la seva web on us recomano que us doneu una volta, però sense presses, amb tranquil·litat i amb una bona tassa de te, cafè o xocolata al costat, disposats a desfruitar de les fotografies que ens ensenya i de com ens les descriu, www.monicabedmar.com.

Aquí us deixo alguna de les fotografies que més m’agraden d’ells, i espero poder-vos ensenyar en breu les meves pròpies de les noves coses que he anat fent aquests dies. A veure si se m’ha quedat alguna cosa del taller i faig unes fotos una mica decents.....


 
Alvaro



 Apa, fins ben aviat!

4 comentarios:

  1. gran taller! tot i que van ser 5 hores seguides, s'em va curt!! molt interessant tot el que ens van explicar! desde "truqillos! per fer bones fotos fins a consells sobre crear un bon blog i botiga online! molt recomanable!

    LAURA

    ResponderEliminar
  2. Que xulu el taller! Jo n'hauria de fer un d'aquests.
    Ja ens ensenyaras fotos.
    Petons

    ResponderEliminar
  3. jo, si lo hubiera sabido a tiempo me habría apuntado, además vivo en Sants!!! qué rabia, a ver si para el próximo me entero a tiempo. Por cierto, gracias por visitarme, me hago yo también tu seguidora! ^_^

    ResponderEliminar
  4. Quina pasada!! Al Alvaro Sanz el coneixo personalment, es una gran persona...va gravar un video promocional del nostre municipi on hi participava també la meva filla quan tenia uns 4 ó 5 anys...Guardo un molt bon record.

    Carmina
    www.interiorsoriginals.blogspot.com

    ResponderEliminar