24 mar 2013

Fabrica de Texturas

Avui mirant i disfrutant amb kireei he trobat aquest reportatge sobre Fabrica de Texturas, o com ells diuen "DIY Kits para manos inquietas"... m'ha encantat! Si sou amants de les manualitats doneu-hi una volta, trobareu coses super xules per fer. Tenens kits de manualitats amb tot luxe de detalls, i materials.




També fan tallers, a domicili si volem!! pots fer una reunió o trobada diferent, tallers des de 45 mintus a 4 hores, et fan les invitacions personalitzades per convidar als teus amics al taller, i moltes més coses!!

Espero que us agradi!

18 mar 2013

Inauguració Lito & Lola Shop.

El passat dijous 7 de març es va inagurar la botiga de Lito & Lola, en un petit i preciós local del barri de Sarrià (C/Amigó,46. Barcelona).



Em fa molta ilusió explicar-vos la història de Lito & Lola, una marca de complements creada al 2009 per la Mireia i el Dani.

Com molts dels que m'estareu llegint, van començar potser com a hobby, després fent petits encàrrecs per amics i amigues i poc a poc i gairebe sense saber com, amb pàgina web, blog i venent a diverses botigues d'Espanya.

Tal com ells expliquen, Lito & Lola convina peçes vintage actuales, creant dolçes col·leccions de collarets, pulseres i d'altres complements. Cada una de les peçes está elaborada cuidadosament al detall i algunes d'elles són veritables peçes exclusives que fan que adquireixin un valor especial i es converteixin en peçes úniques. Complements especials per a gent especial.

La veritat és que agrada veure com encara hi ha gent amb empenta i ganes de tirar endavant projectes personals com aquest, tot i la que està caient!!! és per això que us els volia presentar, cal donar a coneixer aquestes històries, per animar també a tots aquells que perseguim somnis com aquest i que de vegades ens dona per rendir-nos.

Us deixo unes fotos per que veieu lo maco que ha quedat el local, i us animo que aneu a fer-li una visita.







17 mar 2013

DONESLAND 2ª part

Hola!

us deixo unes fotos de la paradeta que vaig posar ahir a DONESLAND, amb algunes de les peçes de la nova col·lecció. Espero acabar-la aquesta setmana i fer les fotos.....

 
 
 
 
 

 
Va estar molt be, l'ambient i els companys i companyes de parada excepcional!!
 
Des d'aquíu vull donar les gràcies al Centre Civic de Sarrià per aquesta iniciativa. Gràcies Ivette, va ser tot un plaer!
 
 
 

14 mar 2013

XXL al Calaix

Després de tant de temps em fa una mica de vergonya penjar aquest post... més que res que és el resultat d'un taller fantastic que vaig fer al mes de desembre a el Calaix, però fins ara no m'havia donat temps de penjar-ho al blog....

Va ser, com he dit, un taller fantastic, amb un ambient molt maco, unes mestres excel·lents i un berenar bonissim!!



El bolso que us ensenyo no és ben be el que hi havia previst al taller, vaig decidir fer-lo una mica més llarg pensant en unes tires de pell que tenia x casa d'un bolso antic, i aquest va ser el resultat. També vaig començar amb un cistell blau, que encara no he acabat.....



L'he portat tot l'hivern i m'ha anat de conya!! ara només em falta posar-li un forro, per dins i estarà be del tot.

A mi m'encanta, i a vosaltres?

12 mar 2013

DONESLAND

El proper dissabte 16 de març de 10 a 13h, ens veiem a DONESLAND !!

Aquesta és la crida que fan des del Centre Civic de Sarrià, promotors d'aquesta iniciativa:

Trobada de tallers oberts i intercanvi
Moltes dones i homes joves estan recuperant amb un tint nou, habilitats i costums que en un passat van ser costums de les nostres a àvies i besàvies.
 
Proposem en aquestes trobades, un tast d'aquests sabers de sempre, que de manera natural, tenint en compte la fagilitat del món que vivim proposant la reutilització, el fes-t'ho tu mateix el treball en xarxa i pel gust de fer-ho

 
DONESLAND
Centre Cívic Sarrià
Eduardo Conde, 22-42
08034 Barcelona
 
 
Entre d'altres joves creadors/es, estarà Nineta de Xisqueta, una noia que fa nines de llana Waldorf utilitzant llana d'ovella Xisqueta.
 
Nineta de Xisqueta, són nines fetes a mà, cuidant al màxim cadascún dels seus detalls. Utilitza la tècnica de l'agulla i estan fetes amb llana d'alta qualitat d'ovella Xisqueta, i en colors 100% naturals.
 
Us deixo una petita mostra:
 
 

 
 
Ens veiem!